Friday, June 3

Alhamdulillah dan Insyallah

Alhamdulillah, semalam telah selamat submit topical study!Last assignment for final year (Insyallah). Tunggu result dulu baru tahu boleh convo ke tak tahun ni.Harap dapat grad then convo dengan baiknya, Insyallah!

Sebelum submit, saya dan batch saya (tak semua ada T__T) telah menlakukan photoshoot untuk majalah UKM new semestar bersama-sama di Danaukota Golf Club UKM.Sempena hadiah grad katanya Shafiq-selaku Ketua Sidang Redaksi UKM!

Heh dah nak habis year weh, baru explore Danau tahu.Masyallah besar weh besar!Chantek gilaaa!Menawan weh Danau UKM tahu??!


Guwe bilangin ya amat chantek view Danau Club Golf UKM!


Chantek bukan?Bukan yang gadis-gadis itu, tempatnya yaaaa.Chantek!Udah guwe bilangin chantek menawan weh!Sila lah datang ke Danau UKM ini untuk bertemu dengan anak-anak raja beraksi main golf berphotomania, pasti tidak kesal!HAHA

Lagi gambar,lagi??!

Okek baiklah cukup,cukup!Jangan nak over sangat!HUUUU.Semoga photoshoot ini jadi kenangan sebelum meninggalkan UKM terchenta.Cewaaahhh ayat meninggalkan tuuuuu.

Photo pilihan yang digemari!

Glory glory Man United!HAHA
Walaupun tak semua yang ada tapi harap lepas ni kita se BATCH still keep in touch!




Pee/ess:Ecewaahhh ayat dekat atas ni macam esuk tak jumpa lagi je kan?Ada lagi tunggu habis workshop Terang UTM Skudai baru betul-betul berpisah.Ayat bajet nak touching je.HAHA



Photo credit to Sidang Redaksi UKM:Shafiq,Pika,Yufi

3 comments:

Hairil Rizal said...

Elly sudah smpai ke penghujung stadi?

YAAAAYYY!!!


Gambar gambar tu...kreatif oo!

saudagar gaRAM.. said...

gambar paling atas dah macam dewa apa kuar tangan banyak bebenor..

Natasya Alhabsyi said...

saye jeles owkeh...:(( sob..sob..