Sunday, July 17

Hari ini...

Ini hari aku seronok bukan main sebab dah siap print portfolio untuk interview esuk harinya. Tapi esuk kau tengok lah aku secara drastik jadi tak gembira.Oiiii cuak oiii esuk nak interview.Mana taknya jumaat lepas director firm tu call aku tanya what software u can use?Photoshop dengan Autocad tentu-tentulah aku jawab.Yang macam haremmm nya time tu jugaklah penyakit amnesia sudah mali kan.Aku lupa nama software 'sketch up' weh!

errr errr 3d software ahhh 3d software errr ahhh Sketch up!
(punya lah nama skecth up tak masuk dalam otak time tu,
memang aku nak hantuk kepala dekat dinding kalau tak ingat-ingat jugak)


Dengan itu,ini hari dengan kudrat yang ada aku bakal study sedikit.Dah sebulan lebih tinggal sketch up segala bagai design, kalau tak prepare esuk boleh jadi parkinson di tambah dengan amnesia mungkin esuk masa interview weh.Aku kalau dah cuak segala datuk penyakit muncul time tu.

Ini hari aku gembira bukan main sebab elaun practical + elaun thesis sudah masuk.Masyuk sedikit.Apa lagi malam ini misi harry potter dan joli sikit-sikit bersama adik-beradik!HAHAHAHAHAHA



Pesanan penaja sebelum menamatkan karangan:
TERIMA KASIH BUAT MAMBANG KERANA MEMBELANJA KAMI MALAM KHAMIS LEPAS!

Gambar kenangan keluarga selepas semua perut pun macam nak terburai makan!


pee/ess:Rakan-rakan doakan aku esuk mahu interview dengan lancarnya.Insyallah!Gambate..


No comments: