Thursday, July 14

Roller Blade The Wheels!

Sebagai seorang suri rumah teragung yang juga 'tukang tanam anggur' terhebat pada masa kini, aktiviti beriadah bersama teman-temansss adalah sangat dan perlu untuk dilakukan agar minda sentiasa lebih cerdas serta chargas.Chewahhh!

Oiii penat oiii duduk rumah goyang kaki makan kuaci je, duit tak ada dalam akaun memang sengsara.Penyudahnya akaun 'IBUYA' yang jadi mangsanya.tsktsktsk..Aku sedih aku sedih apply banyak firm tak ada lagi yang reply.tsktsktsk.Penyudahnya layan Korea Drama di rumah.HAHAHA

Berbalik kepada tujuan asal, beriadah bersama-sama teman-temansss itu memang sesuatu yang syiokkk!Kali ini aktiviti beriadah di The Wheels Subang Avenue (rujuk gambarajah).Dengan itu segala aktiviti yang berkaitan di sertakan gambarajahnya seperti di bawah.

Gambarajah 1.0 : Papan tanda The Wheels,Subang Avenue
Sumber : HuzairieMajid

Gambarajah 1.1 : Teman-teman berkumpul sebelum aktiviti riadah bermula
Sumber : HuzairieMajid

Gambarajah 1.3 : Tempat untuk bergolek-golekan roller blade
Sumber : HuzairieMajid

Gambarajah 1.4 : Tugas pertama menyarungkan item penting
Sumber : HuzairieMajid

Gambarajah 1.5 : Setelah meninggalkan permainan ini ketika darjah 3, cara nak pakai benda alah ini aku memang lost!
Sumber : HuzairieMajid

Gambarajah 1.6 : Tugas seterusnya berphotomaniaaaaaaa!HAHA
Sumber : HuzairieMajid

Gambarajah 1.7 : Agak-agak kalau dah penat ber'roller blade' tu lepak dulu lah tengah-tengah gelanggang!
Sumber : HuzairieMajid


Kalau dah rasa keringat peluh menitis-nitis tak berputus selepas bergolek-golek apa kata kita minum-minum,makan-makan ye dak?HAHA.Sambil main sambil makan sambil main sambil makan alamatnya keringat peluh yang dititiskan untuk aktiviti sihat ni tiada effect langsung,sungguh effective!

Di kesempatan berkumpul ini juga kami menyambut kejadian birthday girls yang berkaitan serta berdekatan juga.Sila rujuk gambarajah

Gambarajah 1.8 : Tiga gadis belated birthday yang berkaitan tersebut
Sumber : HuzairieMajid

Gambarajah 1.9 : Aktiviti suap menyuap amalan mulia
Sumber : HuzairieMajid

Gambarajah 1.10 : ..................
Sumber : HuzairieMajid

Gambarajah 1.11 : Aktiviti paling sesuai ketika kita berada di dalam kegelapan.Inilah dia.HAHA
Sumber : HuzairieMajid

Gambarajah 1.12 : Dan ini juga aktiviti sampingan di dalam kegelapan
Sumber : HuzairieMajid

Gambarajah 1.13 : Selesai aktiviti bergolek naik turun bukit meluncur-luncur, photo kenangan perlu disertakan
Sumber : HuzairieMajid

Gambarajah 1.14 : Bukan sahaja photo kenangan di dalam gelanggang kejadian,malahan di dalam lif pun turut disertakan tuan puan.
Sumber : HuzairieMajid


Dengan itu, berakhirlah aktiviti kami teman-teman pada weekend lepas.Begitulah hendaknya diari seorang penganggur masa kini seperti saya.Sekian.

KAHKAHKAH effect menulis format topical study masih tak boleh tinggal.Begitu kuat sekali penangannya sungguh!



photo credit to HuzairieMajid!

2 comments:

fiezafz said...

ko hengat ni tesis nk letak sumber kt sme gmbr??

Suehaily Mohd Jiwa said...

haha..effect thesis aku over gila lah pulak kan