Friday, September 30

A Lovely Day! (Part 2)





Tatap lah gambar tersebut dengan sepuas-puasnya 'kepada orang yang nak tengok gambar convo saya sangat tuuu'!HIKSSS

pee/ess:photo credit to Nor Farani,Arif Baharum,Mao Yun ting,Tzu Peng and Shafiq Jafarullah!HEHE

Wednesday, September 28

A Lovely Day!










Alhamdulillah!Ijazah Sarjana Muda Sains Seni Bina Kepujian (Part 1 Architecture)

But still i've long way to go.Next,will be Master Part 2 Architecture or Master or Part 2 Architecture or married!Who's know!HEHE.Only He knows my next path..InsyaAllah

Pee/ess:Thanks a loooootttts my dearest family,lecturers,friends,senior and juniors for a lovely day!

Wednesday, September 21

Hari Yang Dinanti Bakal Tiba




OH hey esuk saya rehearsal convocation di UKM!
Alhamdulillah hari yang ditakuti berkemungkinan tidak lepas tiba juga.Insyallah


Kepada yang ingin bergambar dengan saya Sabtu ini,1.30petang silalah datang ye ke 'taman permainan perdana' DECTAR!Kita berphotomania okay!HEHEHE(Statement VAHHVAHHVAHH kau ingat kau retis!)

pee/ess:Masuk entry kali ni dah 3 kali aku guna gambar di atas!HAHAHA

Tuesday, September 13

Kehidupan Kini Kurang Produktif Lagi

Mungkin buat kali ini saya akan kurang untuk meng'update' blog dan facebook tetapi tidak kepada twitter.HEHE

Perkara ini terjadi dek kesibukan seorang pekerja makan gaji dengan tugasan hariannya di office dan juga rumah.Ecewahhh!

Inilah kesibukan yang dimaksudkan,pergi site balik office buat drawing.Lebih kurang sama sahaja lifestyle di 'Sekolah Kebangsaan Malaysia' dulu kala.




Tapi aku impress owner rumah ni view dia memang cantik,menghadap padang golf!
Cantik bukan?


Apabila sekembalinya di rumah,solat,tukar baju dan seterusnya anak dara ini terus mencari bantal untuk disorong.

Pagi-pagi buta 1-2 pagi bangun aku lah nak basuh muka-dan pergi jalan-jalan ke wall orang,blog orang,tweet tweet dan kembali menyorong bantal.(-_-")

SUNGGUH TAK PRODUKTIF BUKAN HIDUP INI APABILA SUDAH BEKERJA T____T

Mana tak produktifnya balik site tengok PC pun sakit hati macam-macam note tertampal!



pee/ess:Dan ini pun aku curi-curi update di office dek kerana kedatanganku yang begitu awal!HAHAHA


Thursday, September 8

Grab iPAD 2 With Happy Skin,Happy Face!

Siapa yang tak mahu iPAD 2?Sila turun tangan!Siapa turun tangan memang dia tipu ah!Nak dapat iPAD 2 dengan package kulit cantik,gebu,flawless dan anjal bak Bik Mama.Plusss the package also giving youuuuu with lessss chemical ingrediants and formulations!



NO artificial coloring
NO artificial fragnance
NO comedogenic ingrediants
NO lanolin
NO mineral oil
NO SD-alcohol
HALAL PRODUCTS!

Oleh itu apa tunggu lagi,mana nak cari product skincare yang CARE tentang muka kita dengan ingridients yang kurang bahan chemicals.Lagi-lagi untuk student gadis remaja cum to pekerja yang makan gaji rendah macam saya T__T

Harga yang berpatutan sesuai untuk digunakan oleh pelajar universiti mahu ibuk-ibuk dan wanita-wanita yang inginkan wajah dengan HAPPY SKIN,HAPPY FACE!

APA NAK LAGI MAHU?
AVAILABLE PRICE,NO CHEMICALS,DAPAT iPAD 2 LAGI !
JUST GRAB IT,GRAB IT!

Jika anda,anda dan anda di sana inginkan package seperti dinyatakan senang dan mudah saja.APA KATA...


Prizes:
Grand prize x 5: iPad2
Consolation prize x 200: MedKlinn losis x 100, MedKlinn losis Lite x 100
Early bird prize x 100: Clinelle products

Here's how you can participate in this contest
  1. Purchase a Clinelle Activ Clean Men Skin System or RM80 worth of Clinelle products in a single receipt from participating outlets. (Caring, Jusco, Watsons, Guardian, Sasa)
  2. Answer 3 simple questions in the contest form
  3. Fill in your details, attach the original product receipt and send in your entry to the designated address.
Winners will be selected on a lucky draw basis

REMIND YOU!
1ST AUGUST-30TH SEPT 2011

For further information,
log on to the contest's Facebook page

Tetapi ingat jika ingin membeli product ini di mana-mana outlets sila dapatkan nasihat dari pakar kulit 'KAKAK/ABANG' di situ supaya lebih mudah untuk anda dapatkan iPAD 2 tersebut!HEHE

Oleh itu apa tunggu,ada 5 iPAD 2 dia bagi!Mana tahu lucky draw dapat pada orang lucky macam kita!Saya sudah menggunakannya anda bila lagi?Cepat sementara masa masih ada lagi!

Caring Milk Cleanser

Soothing Skin Toner


If you buy Brightening Serum,you'll get free Moisture Booster!
Buy 1 Get another 1 okay!Both of them are same price!

Moisture Booster

SAYA SUDAH ANDA BILA LAGI???